Selecteer een pagina

01 Verhuizen

Wij halen de stress uit het verhuizen.

Er staat dus een verhuizing op touw…………..

Voor sommigen is verhuizen een stressvolle onderneming. Als dit ook zo aanvoelt bij u, ontspan! Wij zijn er om u te helpen. Wij dragen zorg voor een soepele, vakkundige en veilige verhuizing.

Wij verzorgen de verhuizing van uw woning of bedrijf, of de stukken die voor u het meest uitdagend zijn. De-en monteren van meubelen behoort ook tot onze expertise.

En als u wenst, verpakken wij uw volledige huisraad of inventaris in dozen en transportkratten.
Wij brengen alle verpakkingsmaterialen mee en besparen u dus veel tijd en gedoe met de aankoop van verhuisdozen, inpakpapier, tape en bubble-wrap. Tijdens het laden, lossen en transport is uw inboedel bij ons verzekerd tot € 100.000,-

Wij regelen alles, u kunt gewoon ontspannen.

Speciale wensen? Kijkt u hieronder eens naar onze mogelijkheden:

Volledig verzorgde verhuizing met inpak.
Bij een volledig verzorgde verhuizing regelen wij alles voor u. Van het leveren van de verhuisdozen, inpakken van de kleine huisraad in dozen, de-en monteren van meubelen tot het plaatsen van alle inboedel op de juiste plek in de nieuwe woning. U kunt diezelfde avond gewoon weer in uw eigen bed slapen in uw nieuwe huis. U hoeft dus eigenlijk niets te doen. Nou ja, er is wel iets wat onze verhuizers heel erg waarderen. Een bakkie koffie zetten tijdens de lunchpauze, dat vinden onze verhuizers top!

Verhuizen van de grote stukken.
Wij verhuizen de grote, moeilijke en zware stukken. Denk bijvoorbeeld eens aan dat lastige bed, die loeizware wasmachine, die lel van een lounchebank of kwetsbare tv. Wij verhuizen eigenlijk alles wat u met goed fatsoen niet in een personenauto krijgt zonder het meubel of de auto te beschadigen. Door zelf de kleine huisraad te verhuizen bespaart u al gauw de helft op de verhuiskosten. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? U komt goed voor de dag en u houd nog geld over voor die nieuwe leuke bank.

We verhuizen gewoon samen!
U wil kosten besparen op uw verhuizing? Help dan mee met anderen onder begeleiding van ons ervaren team. Onze ervaren verhuizers voeren op de verhuisdag de regie en bewaken de voortgang en veiligheid. Wij verplaatsen de moeilijke en zware stukken en zorgen voor het veilig laden en vastzetten van de inboedel in de wagen. U zorgt voor de nodige extra handjes! Dan wordt verhuizen pas echt leuk, ook voor uw portemonnee. U bespaart hiermee al gauw zo’n 40 % op de verhuiskosten.

Senioren verhuizing met of zonder leegruiming.
Onze specialiteit! Een verhuizing van een woning waar men jaren gewoond heeft naar een zorgcomplex krijgt bij ons extra aandacht. Er worden duidelijke afspraken gemaakt met familie en huismeester om de verhuizing zo soepel en geruisloos mogelijk te laten verlopen. Prettig voor ons, de nieuwe bewoner(s) en de bestaande medebewoners in het complex. Als extra service kunnen wij ook de oude woning weer leeg en schoon opleveren voor verhuur of verkoop. Lees meer hierover bij onze dienst Leegruimingen.

02 Leegruimen

Op korte termijn uw woning of bedrijfspand bezemschoon opgeleverd.

Boedeltaxi, specialist in woningleegruiming.

U moet een woning snel weer leeg en schoon opleveren? Stop dan met zoeken, u bent bij ons aan het juiste adres.
De Boedeltaxi kan op korte termijn, in heel Nederland een woningontruiming verzorgen. Als extra service kunnen wij de oplevering afhandelen met de woningcorporatie of makelaar. Heeft u nog meubelen die geld waard zijn? Wij bieden een eerlijke prijs voor design, vintage of industriële huisraad. Zo bespaart u weer op de kosten voor de leegruiming.
Het aanvragen van een offerte is ook heel eenvoudig. Zend ons de foto’s van alle ruimten van de woning toe.
Dit mag via email: info@boedeltaxi.nl of met what’s app: 06-14700918. Graag ook uw naam, adresgegevens, telefoonnummer toevoegen en wij zenden u direct per mail de prijsopgave toe.

03 Klussen

Boedeltaxi, uw hulp voor alle klussen bij een woningleegruiming of verhuizing.

Klussen die u graag uit handen geeft.

Wij weten als geen ander dat er bij een verhuizing of leegruiming lastige klussen op touw staan. Maakt u zich geen zorgen, wij kunnen het allemaal voor u regelen!

Hieronder vind u een verkorte lijst van werkzaamheden die wij aanbieden. Mocht uw klusvraag er niet bij zitten, geen probleem! Bel dan 040-2113113. Waarschijnlijk kunnen wij ook uw klus gewoon verzorgen.

– De-en monteren van meubelen, lampen en schilderijen.
– Ontkoppelen en aansluiten van wasmachine en droger.
– Vullen van gaten in muren en plafonds.
– Verwijderen van vloerbedekking.
– Verwijderen van gordijnrails.
– Schilderwerk.
– Herstelwerkzaamheden aan de woning.