Selecteer een pagina

Referenties

De verhuizing en de aansluitende leegruiming zijn goed verlopen en je hebt erg prettige medewerkers.

Ingeborg Sonneville

JOEF BV

De verhuizing met aansluitend de leegruiming is met Boedeltaxi is heel goed bevallen. Al het materiaal voor een goede en snelle verhuizing was aanwezig, tevoren waren dozen beschikbaar om in te pakken. Ook hoezen voor matrassen en kledingrekken waren voorhanden. De jongens hebben heel goed en handig gewerkt en waren zeer vriendelijk en professioneel.
Prima, bedankt namens mijn moeder.

Caroline Koene

De woningleegruiming van het appartement van mijn moeder is prima verlopen. De complimenten voor de zeer deskundige en vriendelijke medewerkers die de opdracht verzorgden. Wij zijn erg tevreden over Boedeltaxi en zullen dit in brede kring kenbaar maken. Hartelijk dank.

F. Ancher

De verhuizers waren op tijd en hadden verstand van zaken. De taken werden goed verdeeld en over het algemeen werd er heel voorzichtig met alle spullen omgegaan. Naarmate de dag vorderde en we meer aan elkaar gewend raakten werd de werksfeer informeel en schoot het harder op.Ik ben tevreden over Boedeltaxi en zou het anderen ook aanbevelen.

Igor Kaam

Onze ervaring met Boedeltaxi Eindhoven is dat er wordt gewerkt met keurige en zorgvuldige personeelsleden die ervoor zorgen dat er geen beschadigingen aan meubels plaats vinden.Er wordt hard gewerkt. De verhuisdozen zijn schoon en snel beschikbaar en worden op afspraak gebracht en opgehaald. Een prima service voor een zeer concurrerende prijsstelling.

Erna Leijzer

Hartelijk dank voor de goede zorgen, alles is goed verlopen. De woningcorporatie had geen op of aanmerkingen!

Liseth Visser

Hier een mailtje van waardering voor de buitengewone efficiëntie en vriendelijkheid die wij van jou ontruimingsbedrijf en jou medewerkers hebben mogen ondervinden. Wij zullen waar nodig de boedeltaxi zeer zeker aanbevelen en onze goede ervaring delen en doorvertellen.

Niek van Coevoorden

Jullie hebben ons afgelopen vrijdag verhuisd en dat ging heel goed en professioneel, ik was zeer tevreden over het verloop van de verhuisdag.

Corry Rulkens

De Boedeltaxi heeft ons snel en efficiënt verhuisd binnen Nuenen.De professionele en aardige verhuizers waren harde werkers dus alles is soepel verlopen. Een absolute aanrader en voor herhaling vatbaar!

Marc en Ellen

Bedankt voor de goede service die geboden wordt.
De jongens hebben het goed gedaan!

Vinay Dasa

“Nogmaals bedankt voor een soepel verloop van onze verhuizing en de gezelligheid van het Boedeltaxiteam!”

Jelle de Vries

Ik ben nu al reclame voor je aan het maken want de snelle service en de goede prijs blijken een goede keus te zijn geweest.Graag maken wij in de toekomst weer gebruik van je diensten indien nodig.

Agnes van Heteren

logopediste

Thank you for the movingservices Regarding Boedeltaxi, I must say that it went cool. The guy was also really friendly and we connected well. It was a pleasant experience in all.

Ajay Metart

Ook namens mijn vrouw wil ik grote waardering en tevredenheid overbrengen over de manier waarop onze verhuizing is verlopen. Zeer vriendelijke en behulpzame mannen, welke uiterst nauwkeurig en voorzichtig met onze meubels zijn omgegaan.
En niet onbelangrijk voor een zeer scherpe prijs. Ten zeerste aan te bevelen dus.

M.J.H. van Riel

De mannen hebben UITSTEKEND werk geleverd!

Elbyta Engelhart

Dank voor jullie prima assistentie bij mijn verhuizing. Het was veel en ook het weer in elkaar zetten was een behoorlijke klus. Maar alles werd precies als beloofd (plus nog een beetje meer) afgewerkt. Dat alles ook nog eens in een plezierige sfeer. Nogmaals dank en veel succes met de Boedeltaxi!

Erik Wüst

Wij zijn uiterst tevreden over het verloop van de leegruiming van het appartement van mijn moeder. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Heel fijn personeel. Dank u wel.

Remy van den Hoeve

Nogmaals bedankt voor de soepele en met zorg uitgevoerde leegruiming van het huis van mijn ouders. Mijn man en ik zijn zeer tevreden over de kwaliteiten van de Boedeltaxi.

Marc en Juliette Verhees